Lingerie, bh, slip, jarretelle en meer bij charmelingerie leeuwarden

Lingerie

Charme Lingerie Exclusief is de speciaalzaak in Leeuwarden voor lingerie. Wij zijn gespecialiseerd in kleine én grote cupmaten. U kunt bij ons terecht voor bh's, slipjes, teddy's en jarretelles, maar ook voor sport bh's. Daarnaast kunnen wij u adviseren en helpen met een prothese bh of borstprothese.

Collecties

Gaat u trouwen? Kom dan langs voor onze uitgebreide collectie bruidslingerie. En natuurlijk hebben wij nachtmode voor jong en oud.

Service

Door jarenlange ervaring en onze persoonlijke aandacht krijgt u de juiste lingerie aangemeten. Onze service gaat nog verder. Mocht een bh na verloop van tijd niet meer lekker zitten, kunnen wij deze voor u verstellen. Kom naar onze winkel en laat u adviseren door onze medewerkers.

 

 

The making of lingerie

PrimaDonna , het lingeriemerk voor vrouwen met een grote cupmaat, geeft je een kijkje achter de schermen in haar atelier. Om een ​​PrimaDonna bh te maken, zijn tussen de 40 en 50 handmatige handelingen nodig, waarvan meer dan 32 stik-bewegingen. Een tijdrovend proces, maar dit garandeerd de perfecte pasvorm en kwaliteit die je verwacht van een PrimaDonna beha.